Stichting Sun

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Stichting Broodnodig

De Stichting Broodnodig is een ideële stichting die zich ten doel stelt het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en / of het bieden van arbeidsmatige dagbesteding. Hiervoor werd in eerste instantie nauw samen gewerkt met lunchroom Broodje Apart. Dit betekent dat de opleidingen worden gegeven in de echte werkomgeving van een lunchroom. Daarnaast is er een specialiteitenhuis gevestigd in de lunchroom, waar mensen het vak van winkelmedewerk(st)er kunnen leren. Dat deze manier van werken effectief is gebleken mag worden afgeleid uit het feit dat een grote groep deelnemers inmiddels een diploma heeft behaald. Vanwege het succes van deze formule is het werkterrein van de Stichting uitgebreid. Er worden diensten verleend in de personeelskantine van Novadic-Kentron en er wordt ook catering op locatie verzorgd.